Vino Per Tutti Bubbelbox

 

 
 

Bestel hier de Vino Per Tutti Bubbelbox. 6 of 12 flessen uit ons assortiment inclusief verzendkosten. Please send an E-Mail for an international shipping quote.

De beide "boxen" bevatten een selectie uit ons ruime aanbod van frizzante wijnen. We hebben er zoveel omdat we van mening zijn dat het unieke sterk ondergewaardeerde wijnen zijn die werkelijk uitmuntende begeleiders van etenswaren in alle kleuren en vormen zijn. Onze frizzante wijnen overtuigen met sensationele smaken en verkwikkende frisheid.

Natuurlijk gemaakt van druiven verbouwd zonder pest- en herbicides, allen natuurlijk hergist in de fles zonder toevoegingen dus op en top drink-vermaak zonder hoofdpijn!

 
 

Bubbels in wijn, waarom niet?

Ontkurk een fles goede bubbels en het is subito festa!


Onze zuiderboeren hebben er met hun Champagne een goede handel van gemaakt. Bezoek Champagne en je ziet door de Mercedessen het bos niet meer. Echter zoals in veel regio’s van naam en faam zijn de prijzen gezien de kwaliteit van de wijnen op z’n minst ‘ambitieus’ te noemen. Nee, dan Italië.
Een zekere Francesco Scacchi beschreef al in 1622, ver voor een zekere Franse monnik er mee speelde, een proces om een frizzante wijn te verkrijgen. En hij was niet de enige er is een zeer lange geschiedenis van frizzante wijnen in Italie maar daar vertellen we een andere keer graag meer over. 
Back to the box…


Ontdek Italië en bestel een doos. We hebben de Big Bad met 12 flessen en de Bad Junior van 6 flessen. De Big Bad Bubbelbox bevat naast dezelfde wijnen als de Bad Junior plus een aantal andere super fijne bubbels.