FAQ

 

Hebben jullie een fysieke winkel?

Nee. Op het moment hebben wij alleen een webshop maar bestellen via mail (info@vinopertutti) mag ook. Het is mogelijk om de wijn op afspraak af te halen.

Leveren jullie alleen aan particulieren?

Wij leveren zowel aan horeca als particulier. Interesse of hulp nodig met de wijnkaart? Stuur een mailtje naar: info@vinopertutti.nl

Hoe bezorgen jullie?

Voor bezorging vertrouwen we op Vinologix, Flespakket en hun speciaal voor wijnflessen geschikte dozen. De kosten voor verzending onder volledige verzekering zijn: €6,95 voor 6 en €7,50 voor 12 flessen.

In Groningen stad bezorgen we gratis per bakfiets. (optie te selecteren in de webshop)

Zijn al jullie wijnen biologisch?

Afgezien dat je het wijnmaakproces kan opdelen in het druiven verbouwen en werk in de kelder zijn onze wijnen meer dan biologisch. Waar bij biologische wijnen vaak nog toevoegingen worden gebruikt bij het wijnmaakproces, is aan onze wijnen in enkele gevallen slechts een kleine dosis sulfiet toegevoegd. Bij de meeste van onze wijnen zelfs dat niet. Zie ook: Wat zit er in je wijn.

Verzorgen jullie ook proeverijen?

Jazeker. Van kleine privé proeverijen thuis tot tastings in restaurants. Ook organiseren we zelf of in samenwerking met anderen evenementen. Interesse? Stuur een mailtje naar: info@vinopertutti.nl

Andere vraag?

Mail naar: info@vinopertutti.nl