Conventioneel

Algemene maximum totaal SO2 (sulfiet) gehaltes (mg/l)

rood: 150 wit/rosΓ©: 200

Toevoegingen conventionele wijn

Wijnen met restsuiker hebben een nog hoger sulfiet gehalte. 200 - 400 mg/l

Sommige jaren en gebieden nog 40mg/l extra

 
 

Biologisch

Algemene maximum totaal SO2 (sulfiet) gehaltes (mg/l)

rood: 100 wit/rosΓ©: 150

Toevoegingen biologische wijn

wijnen met > 5gr restsuiker 170mg/l sulfiet

 
 

Demeter

Algemene maximum totaal SO2 (sulfiet) gehaltes (mg/l)

rood: 70

wit: 90

Vino Per Tutti website lege fles 2.jpg
 
 

Natuurlijk

Algemene maximum totaal SO2 (sulfiet) gehaltes (mg/l)

rood: 30

wit: 40

Dit zijn de wijnen die wij verkopen. De meesten bevatten helemaal geen toegevoegde sulfieten.

De wijnen zijn allen spontaan vergist, de frizzantes en spumantes op fles geherfermenteerd.