Vino Per Tutti Wijnmail Kersteditie 2016

Vino Per Tutti
Vino Per Tutti sneeuw

Auguri!

 

Waarom alleen de sterren drinken als je het hele universum kunt proeven?
Net op tijd voor de feestmaand!
Introducing our Big Bad BubbleBox. Een uitgelezen selectie van het allerbeste wat de wereld aan frizzante wijnen te bieden heeft! Voor de haard, bij het kerstdiner, kerstlunch, in de kou, onder de boom, in de boom, in bed, voor de buis, op het ijs, anytime frizzante time!

 

The Big Bad Bubblebox

 


Bubbels in wijn, waarom niet? Ontkurk een fles goede bubbels en het is subito festa!
Onze zuiderboeren hebben er met hun champagne een goede handel van gemaakt. Bezoek Champagne en je ziet door de Mercedessen het bos niet meer. Echter zoals in veel regio’s van naam en faam zijn de prijzen gezien de kwaliteit van de wijnen op z’n minst ‘ambitieus’ te noemen. Nee dan Italië.
Een zekere Francesco Scacchi beschreef al in 1622, ver voor een zekere Franse monnik er mee speelde, een proces om een frizzante wijn te verkrijgen. En hij was niet de enige, er is een zeer lange geschiedenis van frizzante wijnen in Italie maar daar vertellen we een andere keer graag meer over.
Back to the box…

The Box bevat een selectie uit ons ruime aanbod van frizzante wijnen. We hebben er zoveel omdat we van mening zijn dat het unieke sterk ondergewaardeerde wijnen zijn die werkelijk uitmuntende begeleiders van etenswaren in alle kleuren en vormen zijn. Onze frizzante wijnen overtuigen met sensationele smaken en verkwikkende frisheid. Natuurlijk gemaakt van druiven verbouwd zonder pest- en herbicides, allen natuurlijk hergist in de fles zonder toevoegingen dus op en top drink-vermaak zonder hoofdpijn!
Ontdek Italie en bestel een doos. We hebben de Big Bad met 12 flessen en de Bad Junior van 6 flessen. De Big Bad Bubbelbox bevat naast dezelfde wijnen als de Bad Junior een aantal andere super fijne bubbels.

Natuurlijk verschepen we de dozen met uitgebreide info over de wijnen en een klein kerstpresentje. Dit alles voor de prijs van 2 flessen bekende champagne en dat is inclusief verzendkosten!

Prijzen en bestellen:
Big Bad Bubbelbox            (12 flessen):€155
Big Bad Bubbelbox Junior (6 flessen):  €75

Oh en onze frizzantes ouderen geniaal! We dronken laatst nog een 8 jaar oude Pignoletto frizzante, top!Vino Per Tutti proefdoos

 


Nog een nieuwtje. De Vino Per Tutti proefdoos. Een fijne selectie van het beste en meest originele wat Italië op wijngebied te bieden heeft. Allen terroir wijnen, wijnen met een historie en gemaakt met druiven van weleer. Onbekend maar niet onbemind want in de beste en meest baanbrekende restaurants ter wereld komt u deze wijnen tegen. Dat heeft een reden want op smaakgebied bieden deze wijnen veel bang for the buck. Vergeten wijnen vol smaak gemaakt met minimale interventie in de wijnkelder en vol respect voor de natuur. Niks leuker dan thuis een tochtje maken door Italie toch?

Verlaat de saaie voorspelbare paden en ontdek het echte Italie van weleer.

We bieden twee proefdozen aan, eentje van 6 en eentje van 12. Prijs is inclusief verzendkosten. Bestellen is super simpel, klik de link hieronder en de rest wijst zich vanzelf.

https://www.vinopertutti.nl/vino-per-tutti-proefdozen


Rest ons iedereen een fijne kerst en goede jaarwisseling te wensen.

A Presto!

Vino Per Tutti handtekening
 
Vino Per Tutti kerst